010 - 521 6604 info@lansleek.nl

Bekend Bleiswijks kantoor verder als Van der Lans & Van der Leek

Bleiswijk – “De mens in de onderneming; die te helpen de juiste beslissingen te nemen. Dat is de drijfveer in ons bedrijf. Maar ook de manier van omgaan met onze klanten; respectvol en oprecht.” Dat is de manier waarop Cees van der Leek 37 jaar geleden van start ging met zijn kantoor voor bedrijfseconomische adviezen en administratieve dienstverlening.

 

Vier jaar geleden werd het kantoor versterkt met de komst van registeraccountant Kevin van der Lans. De samenwerking liep op rolletjes en het resultaat is te zien op het grote bord dat inmiddels voor het kantoorpand op de hoek van de Lange Vaart en de Korenmolenweg staat: Van der Lans & Van der Leek, Accountants en Adviseurs.

 

Nieuw

“Een nieuw bord en een nieuwe naam, maar ons werk blijft zoals men van ons gewend is en met de vertrouwde gezichten. Kevin en Cees staan samen met hun medewerkers klaar voor de klanten.
Over zijn komst naar Bleiswijk vertelt Kevin glimlachend: “Ik kom uit een ondernemersfamilie. De interesse voor cijfers en berekeningen ontstond al op jonge leeftijd. Mijn vader bracht me al op jonge leeftijd bij hoe om te gaan met financiële zaken ging en was daardoor mede de grondlegger voor zowel mijn belangstelling als inzicht.” Naast zijn studie ging Kevin in 2004 aan de slag bij een groot internationaal kantoor. Maar in de loop der jaren merkte hij dat hij dichter bij de mensen wilde staan. Daarom koos hij bewust voor het midden- en kleinbedrijf en voor een kantoor dat oog en begrip heeft voor familiebedrijven. Met Van der Leek was er gelijk een klik. ”We gaan op dezelfde manier met mensen om, maar leren ook van elkaar. Het voelde vanaf de eerste dag goed; we kunnen goed samenwerken en afspraken maken.” Dat was er mede de reden van dat Cees vanaf medio dit jaar langzaam kon beginnen met afbouwen. “Zolang ik het leuk vind blijf ik actief, maar wat minder uren.”

 

Ondernemers

Met hun werk richt het kantoor zich op ondernemers en hun families. Alle soorten en maten bedrijven worden bediend, voornamelijk in Zuid-Holland. Echter ook internationaal opererende bedrijven die meestal wel een link hebben met onze regio. “Ze doen een beroep op ons om over hun schouder mee te kijken, te adviseren, maar ook terzijde te staan bij bijvoorbeeld fusies, overnames, het opstarten van nieuwe bedrijfsactiviteiten, bedrijfsopvolging, nalatenschappen en echtscheidingen. We zijn specialisten in het bij elkaar brengen van partijen. We gaan aan tafel, luisteren, brengen rust en ruimte en komen samen tot een goede oplossing.” Een klantenbestand uit een heel breed spectrum. Veel in het vastgoed en de bouw- en onderhoudssector, maar ook internationale groothandels en ondernemingen met een innovatieve inslag, zoals in de IT en de reclamewereld.
Van der Lans & Van der Leek gaat met een gerust hart de toekomst in; met professionals aan het roer die hun vak verstaan en daar duidelijk plezier in hebben.